tisdag 20 maj 2008

service - ett låneord från förr...

Tuggummituggande brudar i kortkort kjol, lekandes med håret...
Jag önskar jag kunde skriva att de var högstadietjejer på rast men det var personalen på Swedbank.

Därefter ett ansträngt besök på götgatans hippaste klädbutik (där Schyffert hade jobbar om han var 17!)
Jag lurar mig själv varje gång - att det KAN vara trevligt att kika runt lite - men jag får klåda av personalen.
Slackers med händerna i bakfickan, hållning som skulle genera en säck, samt ett nytt påfund: Star trek-aktiga dörrar till provhytterna!

Man skall gå in i båset och sedan fösa/dra ner de kriminellt tunga "dörrarna" från taket, därefter prova (de svindyra) kläderna för att sedan trycka/pressa upp matsalsbordet till provhyttsdörr igen så man kommer ut.
Nu är ju detta en hipp butik så vanliga provhyttsdörrrar - som funkat i alla tider - måste ersättas.

I inget annat sammanhang skulle vi acceptera något så onödigt jobbigt och ofunktionellt! Vi skulle aldrig gå in i en biosalong eller frisörsalong om vi nödgades fösa en jävla hyvlarbänk för att kunna konsumera.
Men på söder funkar det!

PS:

Kom och glo på norra brunn ikväll om ni vill - ni som lyckats ta er ut ur hytten, vill säga!

1 kommentar:

Anonym sa...

Men jag tror jag skrattar ihjäl mig - jag hade EXAKT samma upplevelse - fast på motsvarande butik i city. Så jag tror inte söder is to blame här utan det som jag själv kom fram till: VI ÄR FÖR GAMLA! VI ÄR INTE MÅLGRUPPEN! Kan tilläggas att förutomk att surna till på de sjukt obekväma och opraktiska provrums"dörrarna" så tyckte jag att de spelade för hög musik (ja ja tantvarning) samt irriterade mig över att jag inte fick byxorna över höfterna trots att de skulle vara min storlek...