fredag 24 oktober 2008

Inga stenar på Katrin!

"Det stod inget i mitt kontrakt om att jag hade ansvar!"

Väl rutet, Katrin Kscjysymskiich!
Hur skulle stackars du, en värnlös vuxen kvinna, kunna veta att man inte bör mobba barn i direktsänd tv?
Ingen skugga skall falla på dig - vi hade alla sagt samma sak.

Att tv 4 missade att stryka utrop som "bögig" och "tjock" är en skandal utan dess like - inget ansvar skall falla på en värnlös, vuxen individ -hur skulle du kunnat knäcka ut denna moraliska hederskodex, där vuxna tydligen skall tänka ett varv extra innan man sårar barn?
Det stod heller inget i ditt kontrakt att du skulle använda hjärnan och ditt sunda förnuft som vuxen, så vem kan lasta dig för att du elegant undvek detta?

"Jag har för länge sedan slutat lyssna på kritik!"

Bra där, Katrin Schcymsiskksyczhy!
Impulser från omvärlden är överskattat! Vem skulle kunna lära dig någonting? Hur skulle någon kunna bidra med något alls till ditt häst-intellekt? Fortsätt slå ifrån dig omvärldens impulser och medmänniskors intryck.

Stå på dig, Katrin Skcusyzcxksykkzhhyisxkyyyczcychkcyi - och skäms tv 4! Ni är tjocka och bögiga!

6 kommentarer:

Mikael Sand sa...

Fullkomligt lysande! Du är i form nu!

Humor, budskap och väl formulerad kritik. Min fredag gick just från bra till toppen!

Tobias sa...

Tackar ödmjukast!
Jag har återupptäckt min magkänsla och fått lusten och ilskan tillbaka - huka er,bröder och systrar!

mvh Tobias

Anonym sa...

Bra skrivet, fantastiskt faktiskt!!!

Calmen sa...

"Det stod heller inget i ditt kontrakt att du skulle använda hjärnan och ditt sunda förnuft som vuxen, så vem kan lasta dig för att du elegant undvek detta?" Du är så fruktansvärt skicklig!

Veronica sa...

Dina underfundigheter i HP på lördagarna var jättelänge en trogen polare! Kul att läsa att din blogg håller (minst) samma klass!

Michelle sa...

Men Hallå!!! Hon var väl inte gift med Alex Schulman för intet, va?? Nåt borde hon ha lärt sig och snappat upp, och det är väl precis det hon gjort... att det sen var precis så man inte skulle bete sig bryr hon sig inte om för hon får ju det hon vill ha "UPPMÄRKSAMHET", "uppmärksamhet" och dålig publicitet (som av någon jävla anledning numera är ett "+" i kanten.
Ju mer dum i huvet du är och ju sjukare och förnedrande saker du gör.. desto mer popis! Nää.... inte i min värld i alla fall.. Men jag jobbar ju inte på nån tidning heller.. Men du Tobias, gör din grej, det är du helt underbar på! Och jag kommer fortsätta stalka dig på alla ställen du uppträder på :)

Ha en najs helg!

arghhhh