torsdag 20 november 2008

Tourettes-röta...

I veckan kom en man med, förmodar jag, tourettes fram till mig och min promenerande bror ( jag promenerade också, givetvis)
och frågade - läs: SKREK - om det "Fanns nåt HORPARTY i Sverige?!! Va? Finns det nåt HOOOORPARTY??"

Då jag inte varit bjuden på slika tillställningar - låter vara osagt om min bror har det på sitt cv - så kunde jag ej svara, än mindre peka åt vilket håll han skulle gå.

För ett halvår sedan kom en kvinna fram till mig i tunnelbanan och framförde följande åsikt: "Ollon! Stort ollon! OLLON!!"
Då jag inte hade min drule utanför byxorna - något jag är bra på att känna av - så förstod jag ingenting, då heller.

Är det når jag sänder ut som gör att folk vill gå fram och kasta grova uttryck i flabben på mig?
Ser jag för snäll ut så att människor, i all välmening, vill skänka mitt liv lite dynamik och krydda?

Undrar Tobias balle Persson

3 kommentarer:

Artistic sa...

Tobias, du ser nog bara sån ut tror jag. Ända sen du körde "könet bak" och "könet fram" på Sthlm live insåg jag att du förmodligen talade sanning om dig själv. Men det kompenseras fjorton gånger av din rappa käft och bäst i branschen. Jag skulle nog också kunna gå fram till dig om jag inte visste vem du var och skrika "MASTIFFKUK" eller nåt. Ses vi i branschen vilket jag hoppas får du lova mig att inte mobbas och sabotera mina scenkläder o sånt top model shit..

Tobias sa...

"Könet fram", ja - den gamla godingen, det var inte igår!
Det delikat poetiska ordet "Mastiffkuk" ska jag bära med mig livet ut - med min sedvanliga tur lär väl någon vråla det till mig innan julafton.

Jag lovar heligt att icke mobba dig för dina kläder -du pratar med en kille som ligger i fosterställning vid tanken på att köpa nya plagg...

Artistic sa...

Fan att jag inte gick fram till dig när du gick omkring och värmde upp på Ruby´s och skrek det då-men jag var där mest för att Kristoffer var skydlig mig tre tjogor, en guldtia och en femkrona.. Nu får jag ju ta detta som ett mission och leta upp dig (använda mig av mitt blekta anus i vintermörkret) för att skrika detta.
Nu skall jag lägga ett tretusenbitarspussel med motivet gallopperade enhörning på åskmoln.