lördag 20 oktober 2007

När kroppar brister...

Fallet på allas läppar. Citat ur Metro:

"Den 38-årige mannen åtalades för grov våldtäkt. Både tingsrätten och hovrätten anser att det är bevisat att han har förgripit sig analt och oralt
på sin åttaårige son när han var kraftigt berusad. Ändå frias han helt. Orsak: 38-åringen hävdar att han sov tungt och hade en erotisk dröm som gjorde att han trodde att han i själva verket hade sex med sin fru."

Innan ni kastar era stenar - det är inte så lätt att skilja på kroppar som det kan verka. Dagens åttaåringar är mulligare än någonsin och har i många fall fullt utvecklade hängbröst som vi förknippar med små,späda medelålders kvinnor.
I tonåren gick jag själv ofta i sömnen och misstog ibland en cocker spaniel för min dåvarande flickvän. Upprepade gånger hann jag befrukta tiken och vakna med päls i munnen innan vi förstod att något var tokigt. Och som vi skrattade åt det hela.

När jag sedan var i tjugoårsåldern hade jag ofta problem med mina linser. Vid två-tre tillfällen råkade jag bjuda min flickväns yngre syster, 13 år gammal, på både likör och HIV.
Men efter ett besök på Synsam och en dos bromsmedicin till flickebarnet kunde vi dra ett streck över fadäsen. Ja,herregud...!

Bara nu ingen småfull lantbrukare i Sverige börjar gå i sömnen och uppsöker de domare som friade 38:åringen och - av misstag - avlivar dom allihop istället för den tänkta boskapen...


DAGENS DIKT


" Domarjävel"

Domar som dagligen skänker en chock
bubblar av vansinne under mitt lock
Därför så lockar mig tanken på att
vråla på gatorna, dag liksom natt

Kanske så växer man när man, till sist
blommar som inbiten rättshaverist
Tvingad att mumla med stora plakat
får man åtminstone ut lite hat

1 kommentar:

Spader Ess sa...

Konstigt hur det nuförtiden alltid finns en orsak till allt Kretin-beteende som man inte riktigt rår själv över? Det är liksom alltid någon/någontings annans fel.

Förhoppningsvis växer 8-åringen upp och blir stor och stark, om nu inte bönderna skulle gå i sömnen.....:-)