torsdag 8 november 2007

Finlands sak är vår

Jag är sänkt av Finland.

Av att kvällstidningarna nu går dårens vilja till mötes och förverkligar hans sjuka dröm , dvs publicerar hans manifest världen över. Nåja, då fanns det ju en mening med hans plan.

I Sverige mördas folk också till höger och vänster,huvuden hoppas på och andra mosas av bilar.Jag orkar knappt delta i någon nyhetsrapportering.
Jag är roligare imorgon.

Igår var jag på MACK i Malmö och fick ännu en bra kväll att lägga till handlingarna. Go personal och goa kollegor som gör att man blir varm. Därtill glad publik som till och med tackar efteråt. Man blir rörd...


DAGENS DIKT

"Dan före dan, före..."

Innan vi vet ordet av
lär väl skott i Svea höras
genast lär det komma krav
på att något måste göras


Alla reagerar klent
medan grytan står och pyser
när det sedan är försent
kommer smarta analyser

3 kommentarer:

Tyll sa...

Din blogg är helt fantastiskt bra! Hoppas du fick tag på en taxi och tack så jättemycket för en oväntat rolig stund på Östersunds bibliotek. :)

Iafia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Iafia sa...

Stillat ditt dåliga samvete nu? (även om du inte får betalt för din blogg...) Hade, som jag redan sagt, otroligt roligt på MACK! Tack för omnämnandet i bloggen (även om jag själv inte "säljer mig" så är det ju alltid trevligt att veta att man blir omnämnd i någons dagbok. Nej, förlåt. Blogg heter det ju!)Jag tror att min kära moder har glömt mitt namn permanent nu, alternativt döpt om mig. Den enda benämningen på mig som används i min närhet är fortfarande "uff-högen". Tack så mycket för att du gav henne inspiration till det! Fortsätt med bloggandet! Det ger mig flera trevliga dova fniss (jag kan ju inte sitta och skratta högt för mig själv, då tror folk att jag är tokig!) För övrigt så vill jag bara tillägga att jag tycker att man ska uppmuntra folk när man tycker att de gjort något bra. Hemskt att begåvade människor ska behöva bli förvånade för beröm! // Ia