lördag 10 november 2007

Måsen

Rapport från intelligensens utmarker. Spänn fast er:

På Malmö flygplats i fredags morse fick jag uppleva en genuint högljudd bimbo. Alltså inte en slentrianbimbo som gör sig lite dum för att vara söt och naiv men egentligen förstår bättre - utan ett riktigt bimbo-exemplar som man borde stoppa upp, ha på Museum och doktorera på.

Jag trodde inte att det fanns så pass innerligt korkade BRUDAR - i ordets rätta bemärkelse. Hon satt vid gaten i kortkort kjol (givetvis- det är ju november) och ringde förorättad upp sin encelliga väninna MEDANS hon med andra handen sminkade sig och bytte stövlar. ( Tänk strippstövlar - inte varma funktionella vinterstövlar)

Denna urtidsfågel var bestört över att hon inte fått igenom sina 24 olika parfymer genom säkerhetskontrollen.På bredaste och ljudligaste Rosengård-mål delade hon med sig av följande:

- Man fick inte ta med VÄTSKA! Men det är ju bara parfym!Jag säger dig, Roxanna (vad annars för väninne-namn??)detta är det värsta jag varit med om!"

Flera inom hennes radie - det vill säga samtliga resenärer på flygplatsen - skrev under på just den meningen.
Att dessa ursäkter till embryon till stolpskott tillåts förnedra hela det kvinnliga släktet utan att bli stenad av någon medsyster är bortom fattning.

Väl ombord råkade hon i samspråk med en uppenbart inavlad amerikan med så täta ögon att jag trodde han var en cyklon-mutation. Han hade också, mycket riktigt, bara öga för bruden.
Hon berättade - inte utan stolthet - att hon brände 4000 kr om dagen när hon bodde i London...på skor! Jag hade hellre bekänt Palmemordet.
Sen brast hon ut i ett skratt som lät som en mås som blev påsatt av en annan mås med talfel.
Jag var nära att hoppa ut.
Behöver jag säga att de bytte telefonnummer?

Ikväll är jag med i Babben och co igen.Om ni har tråkigt. Nu ska jag fira min syrra som blivit 20(och är en vass,skärpt tjej-tack och lov.)Hurra!Hurra!


DAGENS DIKT

" Brud vare med oss"


Vissa borde sövas ner
eller knuffas ut från klippor
Varför ser man inte fler
upprop just mot nippertippor?

Samma jobb för mindre deg
kan ni smarta högt förbanna
Ändå är det som ni teg
jämfört med vår vän Roxanna

Dumhet hör man alltid klart
Godheten har brus i ljudet
Livet vore underbart
dagen dumhet blev förbjudet

1 kommentar:

Zabina sa...

De blir så sura om man försöker stena dem.

Det finns tyvärr för många tjejer av den sorten i Malmö... det är inte utan att man undrar vad de egentligen tänker på.

Kul inlägg dock :)